Norsk Engelsk Tysk Fransk Svensk Dansk
145 Brukere Aktive
 
   
 
   
 
::  Senest Bestilt: 2 pers - Dalla Nonna Maria i Parma, Italien  ::   
Forside
Søk | FAQ | Kontakt

Søk Vandrerhjem, Herberge
og billige Hoteller


Velg Kontinent


Velg land


Velg by


Lave priser
Stort utvalg
Ingen ekstra utgifter
Raskt og enkelt
Mer enn 21.000 Vandrehjem
5000 Destinasjoner
Sikrede krypterte betalinger

  ::  Rask og Enkel Reservering   ::
Selve bookingen kan oppdeles i tre enkle steg. Du betaler kun 10% i depositum, resten ved ankomst.

1. Finn ditt vandrerhjem, hotell eller herberge
2. Velg antall personer og periode for oppholdet
3. Betal depositum og du er ferdig!Hvorfor kan jeg ikke se prisene for hvert enkelt vandrerhjem/hotell?

Du kan selvfølgelig se prisene enkeltvis. Men da bookingsystemet er elektronisk og arbeider i "nåtid", trenger du å klikke deg ytterligere frem i prosessen for å se den individuelle prisen.
1. Først finner du ønsket innkvartering, deretter klikker du på ’Bestill nå’ og velg ankomstdato og antall personer. Deretter klikker du fortsett, og du vil se den eksakte prisen for de forskjellige romtypene.
2. Klikk på "Søk Vandrerhjem" linken over og velg stedet du vil se prisen på. Velg også ankomstdato, deretter klikk "Finn Vandrerhjem" og du vil se prisene for hvert enkelt hotell i listenHvis jeg booker hotell eller vandrerhjem, vil denne bestillingen da være gyldig og sikker?

Ja, siden vi arbeider i "nåtid" opp i mot databasen med hoteller, kan vi også garantere din bestilling. Din seng kan altså ikke reserveres til noen andre, selv ikke under selve prosessen av bestillingen din. Rommet er lukket frem til du har betalt depositum eller forlater denne siden. Derfor kan vi garantere at ingen andre vil booke denne sengen.Hva skal jeg betale for å sikre min bestilling?

Du skal betale 10% i depositum for å sikre din bestilling. Resten betales ved ankomst. Om du ikke møter opp på ankomstdagen, mister du ditt depositum. Det tilkommer også et lite gebyr på 2$ kalt Servicegebyr. Dette beløpet er alltid på 2$ uanhengig av størrelsen på din bestilling.Hvorfor bør jeg forhåndsbestille hos dere?

Det er mange fordeler ved å booke hos oss i forkant. Ikke bare før selve reisen, men også under reisen.
1. Du får garanti for ditt opphold. Mange vandrerhjem blir til stadighet fullbooket, avhengig av hvor populære dem er, og på hvilket tidspunkt du ønsker å besøke stedet.
2. Det er alltid billigere å booke online gjennom vår hjemmeside (ofte 20-50% billigere). Vi kan holde lave priser, som du vil få fordeler av.
3. Det er dessuten mer artig å gjøre det man har lyst til når man er ute å reiser, og ikke vandre gatelangs på jakt etter ledig og økonomisk forsvarlige overnattingssteder.
4. Det tar kun et øyeblikk å booke et vandrerhjem på vår nettside, og det er også et godt alternativ å booke kommende overnattinger mens du er ute å reiser, f.eks. fra en internettcafè. Når du søker gjennom vår database finner du kun ledige oppholdssteder. Dette er en god måte til å holde boutgiftene på et lavt nivå under hele din reise.Hva er depositum, og hvorfor skal jeg betale det?

Depositum er for å sikre din bestilling og ditt opphold. Det er like viktig for vandrerhjemmet, som det er for deg. De vil reservere en seng til deg i den bestillte perioden.Kan jeg få transport fra lufthavnen til vandrerhjemmet?

Mange vandrerhjem yter denne servicen, noen ganger er dette beskrevet i i vandrehjemmets beskrivelse. Du vil etter bestilling av vandrerhjem eller hotell motta en mail med kontaktinformasjon til vandrerhjemmet. Både e-post og telefonnummer. Her kan du kontakte dem og be om nærmere informasjon om denne servicen.Hvordan kan jeg komme i kontakt med vandrerhjemmet eller hotellet?

Etter at du har bestillt vandrerhjem/hotell, vil du motta en mail med kontaktinformasjon til vandrerhjemmet. Både e-post og telefonnummer. Du er velkommen til å kontakte dem om det er noe du lurer på.Noen ganger når jeg søker gjennom vandrerhjemmene mottar jeg en "rød" melding!

Våre bestillingsmaskiner arbeider i "nåtid". Dvs at de søker direkte etter ledige plasser i databasen. Hvis flere bestiller plass samtidig, på samme vandrerhjem, vil en av dere motta en rød melding om å prøve igjen senere.Er det sikkert å betale direkte online?

Ja, alle sensitive data blir sendt via kryptert forbindelse med det såkalte "Verisign" systemet. Dette er den beste måten å betale online på.Hvilke kredittkort kan jeg bruke?

For øyeblikket kan du benytte Visa og MastercardFor hvor lang tid og for hvor mange personer kan jeg reservere?

Hver eneste reservasjon kan være på opptil 10 personer og opp til 14 netter. Hvis dere ønsker å bli lengre, eller hvis deres selskap er på mer enn 10 personer, er dere nødt til å foreta nok en reservasjon.Kan jeg betale med annet enn kredittkort?

Nei, bestillingsmaskinene krever et gyldig kredittkort for at du kan reservere.Kan jeg reservere via e-post eller telefon?

Nei, du kan kun reservere online. Dette for å holde omkostninger nede. Vennligst bemerk at vi alltid besvarer forespørsler gjennom e-post innen 5 timer.Kan dere sende mer informasjon og bilder om vandrerhjemmene?

All tilgjengelig informasjon er vist frem direkte på våre nettsider. Etter at du har reservert vandrerhjem/hotell, vil du motta en e-post med kontaktinformasjon til vandrerhjemmet, både e-post og telefonnummer. Du er hjertelig velkommen til å kontakte dem for ytterligere informasjon.Jeg kan ikke finne deres telefonnummer på deres kontaktside?

Bestillingsmaskinen er fullt ut elektronisk. Dette er vår måte å holde omkostningene nede på. Vennligst bemerk at vi alltid svarer på e-post innen 5 timer


 
 
Alle betalinger er sikret med kryptert forbindelse    Norsk  Engelsk  Tysk  Fransk  Svensk  Dansk  
   Sitemap | Reiselenker © 1999-2019 BestillVandrerhjem.com